Aanpak Qutec

Projectbasis of vast dienstverband

Qutec is gespecialiseerd in het inzetten van technische medewerkers. Een succesvol project leidt in circa 90% van de gevallen tot een vast dienstverband bij één van onze opdrachtgevers of bij Qutec zelf.

Opname in ons bestand is kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee. Vanzelfsprekend behandelen wij alle gegevens vertrouwelijk en voldoen wij volledig aan de AVG-wetgeving.

Als wij samen met jou en de opdrachtgever tot een overeenkomst zijn gekomen, besteden wij onze loonadministratie uit aan een gespecialiseerde backoffice organisatie. Dit betekent dat je bij hen op de loonlijst komt te staan. Zij zijn gespecialiseerd in personeelszaken en zorgen ervoor dat jouw personeelsadministratie en salarisbetaling netjes op tijd en in orde zijn. Zij zijn onder andere verantwoordelijk voor jouw urenverwerking, salarisbetalingen, ziekmeldingen en pensioenopbouw. Ook volgen zij de CAO-wijzigingen van jouw opdrachtgever, waardoor je geen loonsverhoging mist. Daarnaast krijg je toegang tot een persoonlijke portal waar je relevante documenten kunt raadplegen, zoals loonstroken, saldo vrije dagen en de jaaropgaven.

Laat je CV hier achter

Heb jij geen passende vacature kunnen vinden of heb je speciale wensen, laat hier je cv achter.
Qutec neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.