Opdrachtgevers

Bent u op zoek naar een ambitieuze, goed onderlegde technische medewerker?

Dan bent u bij Qutec aan het juiste adres! Nadat wij uw wensen en functie-eisen ge├»nventariseerd hebben, gaan wij direct voor u op zoek naar de meest geschikte persoon. 

Ons persoonlijk begeleidingstraject garandeert dat u te maken krijgt met goed opgeleide, betrokken en gemotiveerde professionals die snel hun weg binnen uw bedrijf vinden. Duidelijkheid en korte communicatielijnen zien wij als de basis voor een succesvolle relatie, met u en met onze medewerker.


Projectmanagement

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat er speelt in de technische branche. Wij onderhouden ons netwerk zowel met onze opdrachtgevers als met onze kandidaten en dat maakt net het verschil. Mocht de juiste kandidaat toch niet worden aangeleverd, dan brengen wij geen extra kosten in rekening, aangezien wij op basis van 'no cure, no pay' werken.

Detachering

Qutec is een specialist in het detacheren van technisch personeel. Dat betekent dat u gebruik kunt maken van onze medewerkers voor een korte of langere periode.

Uitzenden

Wilt u uw nieuwe medewerker toch liever via een uitzendconstructie laten werken? Ook dit is mogelijk.

Werving & Selectie

Wilt u als opdrachtgever de juiste technicus liever direct in vaste dienst hebben?


Vacature aanmelden

Bent u als opdrachtgever op zoek naar de juiste professional? Laat dan uw vacature achter en Qutec zal u snel en doeltreffend van dienst zijn!